Natisnite dokumente...
<font size="6">...Iz Mobilne naprave</font>
...Iz Mobilne naprave
Tiskajte kjerkoli in kadarkoli iz vaših mobilnih naprav. Mobilno aplikacijo za vaš priljubljen operacijski sistem, si lahko kadarkoli brezplačno prenesete iz spleta.
<font size="6">...Preko E-pošte</font>
...Preko E-pošte
Uporaba e-pošte predstavlja najhitrejši in najenostavenjši način tiskanja iz oblaka. Pošljite vašo datoteko na postaslovenije@eprintitservice.com in se odpravite po dokumente na izbrano pošto.
<font size="6">...Iz računalnika</font>
...Iz računalnika
Zelo uporabna rešitev, kadar ste sredi dela na vašem osebnem računalniku. Naložite vašo datoteko v oblak kar medtem, ko delate na računalniku. Kasneje se boste oglasili na izbani pošti, kjer vam bomo dokumente natisnili.
<font size="6">...Na pošti</font>
...Na pošti
Imate pri sebi USB ključ z datotekami, ki jih morate hitro natisniti, pa ne veste kje in kako? Imamo rešitev. Oglasite se na najbližji pošti, ki ponuja tiskanje iz oblaka.

Popolna kombinacija naprednega tiskanja

http://www.tiskajizoblaka.si/<h3>Naprave</h3>

Naprave

Zmogljive večfunkcijske naprave omogočajo profesionalno tiskanje, ki je primerno tako za pisarniške oz. poslovne potrebe kot tudi za osebno rabo.
http://www.tiskajizoblaka.si/<h3>Kakovost</h3>

Kakovost

Črno beli in barvni izpisi, ločljivost 1.200 x 1.200 dpi ter hitrost izpisa do 40 strani na minuto, zagotavljajo kakovost, ki bo zadostila še tako zahtevne uporabnike in pričakovanja.
http://www.tiskajizoblaka.si/<h3>Formati</h3>

Formati

Izpisi formatov do velikosti A4 z najnaprednejšo ink page wide tehnologijo ter tiskanje iz oblaka ali iz zunanjega USB pomnilnika s podporo raznovrstnih datotek (podprte datoteke formatov: .pdf, .doc, .ppt, .jpg, .png, .tiff).
http://www.tiskajizoblaka.si/<h3>Varnost</h3>

Varnost

Vse datoteke, namenjene in prenesene za izpis, so varno hranjene v oblaku Pošte Slovenije, njihov izpis pa je možen samo z unikatno kodo, ki jo prejme uporabnik.
http://www.tiskajizoblaka.si/<h3>Varčnost</h3>

Varčnost

Uporabljene naprave za tiskanje nam omogočajo največji prihranek energije v svoji kategoriji. Varčni pa nismo samo mi, ampak ste lahko tudi vi, saj boste lahko tiskali brez lastne naprave in po ugodnih cenah.
http://www.tiskajizoblaka.si/<h3>Večfunkcionalnost</h3>

Večfunkcionalnost

Poleg tiskanja vam na vseh izbranih poštah ponujamo tudi storitve fotokopiranja (črno belo in barvno; format A4) in storitve skeniranja (skeniranje na USB ključ ali pošiljanje preko e-pošte).