Ponudba storitev

Tiskanje

Tiskanje je osrednja storitev iz naše ponudbe, na podlagi katere lahko vaše datoteke hitro in enostavno natisnete. Storitev je zelo primerna za vse tiste uporabnike, ki nimate lastnega tiskalnika, kot tudi tiste, ki sicer uporabljate lastne tiskalnike, pa se boste iz različnih razlogov odločili za izvedbo tiskanja z uporabo naše rešitve.
Več

Fotokopiranje

Storitev fotokopiranja predstavlja že klasično storitev, ki jo izvajamo v črno beli in barvni različici, z omejitvijo na velikost formata A4. Za vas lahko fotokopiramo najrazličnejša gradiva, med drugim na primer tudi osebne avtentikacijske dokumente kot so osebne izkaznice in potni listi.

Skeniranje

Skeniranje je storitev, ki je zaradi vse večjega in hitrejšega prehoda v digitalizacijo dokumentacije tako na poslovnem kot zasebnem področju, vse bolj potrebna in iskana. Dokumente, ki jih boste prinesli, bomo pretvorili v poljubno, splošno uporabljano digitalno obliko oz. format (npr. PDF, JPG itd.) in vam digitalne datoteke shranili na vaš USB ključek ali pa vam jih poslali po e-pošti.