V 3 korakih do tiskanih dokumentov

1. Prenesite

2. Prevzemite

3. Plačajte

http://www.tiskajizoblaka.si/1.%20Prenesite%20datoteke%20v%20oblak
1. Prenesite datoteke v oblak
Datoteke v oblaku čakajo na izpis

Za tiskanje lahko uporabite vaše različne priljubljene naprave (računalnik, tablica, pametni telefon), ki delujejo na različnih operacijskih sistemih (Windows, Android, iOS). Z uporabo mobilnih naprav in posebej za tiskanje izdelanih mobilnih aplikacij boste svoje datoteke lahko pošiljali v tiskanje praktično kjerkoli in kadarkoli.

Vaše dokumente lahko preko priljubljene naprave enostavno prenesete oz. naložite v oblak. Pri tem vam je na voljo več možnosti. Najenostavneje in najhitreje boste na vseh napravah izvedli prenos datotek v oblak kar preko e-pošte. Če želite upravljati z več nastavitvami, pa boste to najlažje storili preko razpoložljivih mobilnih ali namiznih aplikacij.

2. Prevzemite dokumente
Številne lokacije za izpis in prevzem

Po prenosu datotek v oblak boste prejeli unikatno numerično kodo, s katero boste lahko samo vi potrdili pričetek tiskanja vaših dokumentov. Do tedaj vas bodo datoteke varno čakale shranjene v oblaku.

Datoteke, ki ste jih naložili v oblak, lahko izpišete in prevzamete na več kot 130 lokacijah (poštah) po Sloveniji. To lahko storite tudi takrat, ko ste na primer na službeni ali osebni poti in nimate možnosti dostopati do svoje tiskalne naprave. Poiščite le najbližjo pošto, ki omogoča tiskanje iz oblaka in že se lahko nanjo odpravite po vaše dokumente.

Na izbrani pošti predložite unikatno kodo in vaše datoteke bodo predane v tiskanje dokumentov. Ob predložitvi kode, se lahko še vedno odločite tudi za barvno ali črno belo tiskanje.

http://www.tiskajizoblaka.si/2.%20Prevzemite%20dokumente
http://www.tiskajizoblaka.si/3.%20Plačajte%20storitev
3. Plačajte storitev
Plačilo šele ob tiskanju

Plačilo storitve tiskanja iz oblaka je potrebno šele takrat, ko ste se odločili vaše prenesene datoteke tudi natisniti. Na vseh lokacijah je podprto gotovinsko plačilo na nekaterih pa tudi brezgotovinsko plačilo (plačilne kartice).

Če se za tiskanje ne boste odločili, bodo datoteke v določenem časovnem obdobju trajno izbrisane. Vaša koda za izpis bo zapadla, vi pa s tem ne boste imeli nobenih stroškov. Strošek za vas namreč nastane šele ob dejanskem tiskanju dokumentov.